Wat is tl-outlet

Goede verlichting bepaalt voor een groot gedeelte uw energieverbruik en is van groot belang voor uw gezondheid.

Laat daarom altijd zo veel mogelijk natuurlijk daglicht binnenvallen op uw werkplek en compenseer het tekort aan daglicht met voldoende, goed kunstlicht.

Dit kan goed door TL lampen te gebruiken in combinatie met bureaulampen.

TL lampen maken op dit moment meer dan de helft van de totale verlichting op de wereld uit. Te goedkope TL lampen met magnetische voorschakelapparatuur veroorzaken echter hinderlijke flikkeringen in het licht, zijn duur in gebruik en leiden tot brandgevaar. Gebruik daarom altijd duurzame TL lampen met moderne hoogfrequente voorschakelapparaten.

De markt wordt inmiddels overspoeld door aanbieders van LED-TL verlichting. Allemaal noemen ze de voordelen van LED ten opzichte van traditionele TL verlichting. Daardoor worden vaak verwachtingen gewekt, die niet kunnen worden waargemaakt. Men jongleert met levensduur, lichtstroom en energiebesparing op een zodanige manier dat de potentiële gebruiker – u dus – de weg compleet kwijtraakt. Wij geven u graag een eerlijk advies en werken alleen met de beste professionele verlichting.

Duurzame verlichtingsoplossingen helpen u ook de wereld en het milieu positief te veranderen en er zijn interessante subsidies beschikbaar voor het inzetten van duurzame verlichting.

Neem voor een persoonlijk advies van een energieconsultant ook gerust contact op.

Beheerder